För en gång skull så har jag faktiskt varit ledig från praktiken så då har jag passat på att klä upp mig när jag skulle åka till min syster på lunch.

 

Tröjan är en ny favorit som jag köpte när jag var på Emporia för ett par helger sedan. Det var kärlek nästan vid första ögonkastet. Egentligen så det inte riktigt min stil men en luftig tröja är alltid skönt och snygg till sommaren.

 

IMG_1489

 

Det blev bara så fräsigt med blåa tights. Min syster tyckte jag hade smurfben för att dem var så knallblåa. Jag älskar dem ^_^ Håret blev en side braid som är min nya favorit. Glömde däremot örhängen idag igen. Innan var det en självklarhet, nu börjar det bli mer och mer ovanligt att jag kommer ihåg örhängena.

 

IMG_1490


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 29th maj 2013
Kategori: Shopping!