I kväll var det första gången som jag lagade mat sedan jag flyttade till Skåne. Jag har inte helt tappat stinget. Det blev stekta nudlar med hemmagjord woksås. Det fanns ingen woksås på Ica Supermarket (frustrerande!) så jag fick göra egen med soja, matolja, sötsur sås, vitlök och ingefära (vilken smakresa).

 

IMG_1478

 

Det är faktiskt kul att laga mat, jag tyckte det mest var något man var tvungen att göra för att få någon form av middag. Men det kan faktiskt vara riktigt kul. Speciellt också om man kollar på Hannah Harto’s My Drunk Kitchen  samtidigt ^_^ Och speciellt också om man tycker att köket ser ut som My Drunk Kitchen efter att man är färdig med matlagningen.

 

IMG_1477

 

Till denna kulinariska resa så provade jag något helt nytt; Jeremiah Brew. Jag trodde först att det var den drycken som smakar som en blandning mellan öl och cider men detta var faktiskt riktigt gott. Dock så såg det ut som öl men det smakade artificiell ingefära. Gott som tusan om ni frågar mig och jag kommer verkligen köpa det igen ^_^

 

IMG_1480

 

För er som inte vet vad My Drunk Kitchen är så kan ni spana in Youtube-klippet nedan ^_-

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th maj 2013
Kategori: Matlagning