I skrivande stund har jag en katt som ligger bredvid mig och puffar på mig i sömnen. Han sover som en liten gris och jag är uttråkad till tusen som vanligt.

 

Jag har inte gjort så otroligt mycket idag. Det har mest varit en massa TV-tittande. När jag jobbar så mycket som jag gör så hinner jag inte med att kolla på alla hundratusen serier som jag vanligtvis tittar. Men sedan jag flyttade till Skåne så hinner jag inte med allt så jag fårr klämma ihop det på en och samma dag.

 

Bild från The Vampire Diaries’ Facebook-sida

 

Det har varit The Vampire Diaries som jag tagit igen lite på. Ibland kan det gå hela 3 veckor innan jag kommer på att jag missat några avsnitt.

 

spartacus_war_of_the_damned_hd_wallpaper_2-1280x720

Källa 

 

Sen så blev det en massa Spartacus; War of the Damned. Det är den senaste säsongen som nu går att se på Viaply som troligen inte kommer visas på TV6. Dessutom så visades det så sent på fredagkvällar att det var helt omöjligt att titta på utan att somna eller kräkas av allt blodsplatter. Bättre att se det när man har tid och faktiskt kan fasta >_<

 

Källa

 

Dessutom så hann jag se Lorax. Filmen är så färgglad och eftersom det regnat större delen av dagen så tyckte jag det var passande med en färgglad film. Det kändes inte alls som vår idag utan snarare höst för att det var så himla grått och trist hela dagen.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 19th maj 2013
Kategori: Nöjen