Denna dagen har gått i ett. Jag kom hem ungefär 22:55 ikväll och då lämnade jag hemmet kring 08:30 i morse. Direkt efter jobbet så blev det firande av farfars födelsedag så det var bara att bege sig till farmor och farfar direkt efter praktiken. Och det har inte funnits ett enda ledigt tillfälle att skriva något på bloggen. Jag jag varit väldigt dålig på att uppdatera idag och igår men i morgon kan det bli bättring. Jag jag lite planerat under dagen. Jag ska till en bagare och hämta bröd. Detta är en bagare som bakar bröd i sitt eget garage och som sysslar mycket med surdeg. Far ska hämta bröd där så jag har en bra anledning till att följa med och fråga om lite tips och råd. Sen så ska jag åka på kosläpp på Tolånga 17 och äta angushamburgare ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th maj 2013
Kategori: Matlagning, My Life, Praktiken 2013