Igår fick jag hem den sista boken ur Sookie Stackhouse-serien. I samma sekund som jag såg paketet på köksbordet så lovade jag mig själv att jag skulle vänta med att börja läsa den men jag kunde inte hålla tassarna borta så ikväll innan jag tränade så läste jag prologen och det första kapitlet. Så länge höll löftet om att spara boken tills sommaren.

 

IMG_1451

 

Jag är redan fast! Detta är en serie som jag kommer sakna när det tagit slut. Men jag har 50 shades-trilogin att läsa när jag läst ut Dead Ever After. Men denna boken kommer nog att uppta större delen av min fritid. Jag gör ju knappt någonting annat än är på praktiken hela dagarna. Ibland frågar jag mig själv ”fritid? vadå för fritid, har aldrig hört talas om vad det är för något!”.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th maj 2013
Kategori: Nöjen