Igår tog jag mig ännu en gång friheten att åka in till Lund och se på bio. Det är ett av dem nöjena som förutom shopping man kan göra helt själv. Okej, det är lite creepy när man dem första minuterna sitter bredvid främlingar men sen glömmer jag det och släpper loss och skrattar till skämt och suckar när det är något romantiskt i filmerna.

 

Denna gången blev det Warm Bodies. Jag hade tänkt gå se den på förhandvisningen men det var sån dum tid så jag fick hoppa över det och se filmen nästan en hel månad senare.

 

 

Mitt betyg på filmen är att den var helt okej. Chic-flick med zombie-twist. Jag hatar chick-flick och detta var mycket enklare att ta in för att det var lite… zombie över det hela. Vanligtvis så är jag inte så mycket för zombie-filmer. Varför vet jag inte riktigt men allt detta med att dem går knappt att döda och att dem bara är ute efter en sak, din hjärna, så blir det svårt att ta in. Men eftersom Warm Bodies berättas utifrån R’s perspektiv, som är en zombie, så blir det mycket lättare att ta in.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 12th maj 2013
Kategori: My Life, Nöjen