Gårdagens äventyr bestod av en jakt på grillbriketter och ett besök på shoppingcentrat Emporia.

 

Emporia har varit en liten dröm för mig. Jag har fått höra så mycket om det här stället och jag har så gärna velat besöka det. Min syster målade upp en skräckbild när hon var över på middag i lördags. Men jag tänkte att jag måste få se vad det är för något med egna ögon.

 

Min första känsla när vi kom in från parkeringsgaraget var… WOW! Jag har hittat min ersättare för Nordstan var min första tanke. Det hade dem butikerna jag gillar plus lite mer. Men jag blev inte så impad av butiksutbudet. Det var det gamla vanliga, inget märkvärdigt precis. Det var mest själva byggnaden som imponerade på mig.

 

Lånade några bilder för att ge en mer rättvis bild av hur vackert Emporia är ur en arktitektsynpunkt.

 

 

Trappan ledde hela vägen från källarplanet med matbutiker och lite andra större butiker upp till andra våningen.

 

 

Tyvärr så fick jag aldrig se Emporia från framsidan. Men jag kan tänka mig att bilden ovan ger en hyfsat rättvis bild.

 

Om ni funderar på att åka till Emporia och shoppa, åk inte dit för shoppingen utan åk dit för arkitekturen.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th maj 2013
Kategori: My Life, Shopping!