Denna dagen startade ganska så konstigt. Jag blev kontaktad av en vän som jag lärde känna genom mitt ex. Denna personen har jag inte träffat på cirka 1,5 år men just i morse så fick jag ett meddelande från ett okänt nummer. Jag är alltid misstänksam när det kommer meddelanden från okända nummer. Men det blev en lång konversation och vi bestämde ett datum då vi ska ses när jag kommer till Göteborg igen.

 

IMG_1421

 

Det finns människor som jag varit vän med tidigare men som jag helt och hållet tappa kontakten med. Det brukar vara så, man lovar varandra att man ska fortsätta höras efter att man till exempel slutat skolan eller något annat som tar slut med tiden. Men det blir aldrig så. Därför blir jag jätteglad när någon som jag absolut inte förväntar mig att höra ifrån plötsligt tar kontakt med mig. Sen fanns det en hel del att förklara, till exempel en sån sak som att jag inte längre har kontakt med mitt ex.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 4th maj 2013
Kategori: My Life