Lolita-craving har kommit tillbaka igen. Men sen jag flyttat hem så har jag känt att det är inte tid att skaffa ett par plagg i lolitastilen för att dämpa mitt begär. Jag kommer aldrig att kunna använda dem när jag bor hemma eftersom min far verkligen hatar allt som är rosa, barnsligt eller relaterat med Hello Kitty.

 

Tidigare så har jag skrivit om vilken lolita-stil som skulle passa mig bäst. Även på min gamla blogg så skrev jag om en ursöt kjol med jordgubbar på som jag verkligen älskar. Men jag fick aldrig mod till att beställa den från Japan. Dels för att jag inte riktigt vet hur det funkar med tullar och momstillägg och dels också för att jag inte vet när jag ska använda den. Jag är så blandad med stilar, ena dagen kan jag ha shorts med tights och en tröja och nästa dag kan jag ha en söt klänning och en tredje kan jag ha lust för lite mörkare kläder. Med andra ord så är jag väldigt ombytlig. Allt beror på vilket humör jag är på.

 

 

Om jag ska satsa på lolita i framtiden så blir det nog aldrig klänningar. Det blir nog mer kjol och skjorta eller blus för det känns mer vuxet.


One Response to “It’s another wave of lolita craving”

  1. Linda Says:

    poängen med lolita är väl att se ut som en söt liten flicka, ca 5-12 år gammal, varför vill du då ha en mer ”vuxen” känsla över det? du förstör ju hela saken då

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 1st maj 2013
Kategori: My Life, Shopping!