Herregud! Aldrig i mitt liv skulle jag kunna tro att jag skulle vara så eftertraktad som jag är nu. Under bara denna veckan har två stycken apotek ringt och erbjudit mig jobb. Problemet är att jag har så otroligt svårt att säga nej och jag är alldeles för snäll. Samtidigt så älskar jag att förhala beslut för att jag har sån fruktansvärd beslutsångest.


2 Responses to “Det haglar!… Jobb alltså”

  1. Josefine Says:

    Jag blev faktiskt också uppringd idag av ett apotek.. (hon pratade in på telefonsvararen) Jag har inte ens sökt det jobbet men dom hittade mitt CV i apoteket ABs databas 😛 Nu måste jag liksom ringa och tacka nej till ett erbjudande som jag inte ens sökt.. 😛 För det ser ut som att jag kommer få fast anställning där jag är nu sen senare i sommar (och vi kommer då avbryta mitt vikariat).
    Men visst är det kul att vara eftertraktad? ;D

  2. Emma Says:

    Det är kul att vara eftertraktad, ja, det är så att jag får beslutsångest. Jag är sån människa att jag vill vara alla till lags, hjälpa allt och alla och får dåligt samvete när jag måste tacka nej till något.

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th april 2013
Kategori: My Life, Praktiken 2013