Kom nyligen på att jag inte skrev någon form av recension på The Host som jag var och såg igårkväll. Var så trött när jag väl kom hem så det enda jag hann att göra var att kolla på The Hobbit och sen hoppa i säng.

 

Jag kan starkt rekommendera att ni går och ser The Host på bio medan ni har chansen. Själv har jag läst boken men inte riktigt fastnat för den helt och hållet för den var något trög ibland. Dessutom så läste jag aldrig klart boken vilket jag nu i efter att ha sett filmen skulle ha gjort. Men jag har alltid möjligheten att läsa om den. Jag köpte boken på engelska för att när den släpptes så var jag galen i engelsk litteratur. Nu så läser jag hellre på svenska men rekommenderar någon att jag ska läsa en bok på engelska så tar jag gärna den rekommendationen. Böcker brukar i regel vara bättre på orginalspråket.

 

 

Det bästa med The Host var att det var få kända skådespelare enligt mina mått mätt. Trots att filmen var över 2 timmar lång så blev den liksom aldrig långtråkig som vissa filmer kan bli. Sen så är jag en sucker för romantiska drama vilket jag nog skulle stoppa den filmen i om jag skulle vilja kategorisera den.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th april 2013
Kategori: Nöjen