Ibland kan mina föräldrars katt vara helt makalöst jobbig. Och ibland kan han vara så underbart mysig så man bara vill äta upp honom på direkten så söt han är. I kväll är ett exempel på att han kan vara mysig. När jag satt och skickade in lite jobbansökningar så kom han och jamade och beklagade sig. Han hoppade upp i min säng, bäddade lite och sen somnade han. Helt fridfullt vilket han aldrig brukar göra i vanliga fall.

 

IMG_1358

 

Katten brukade hata mig förut eftersom jag hatade honom när mor och syrran skaffade honom. Jag ville inte ha katt och jag var hela tiden väldigt anti men nu så älskar det lurviga lilla monstret. Kan knappt tänka tanken på att han inte skulle bo hos mor och far när jag kommer hem. Han är ju trots allt Mr Fluffito i mina ögon ^_^


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 3rd april 2013
Kategori: My Life