Om exakt två veckor har jag vid denna tiden flyttat semi-permanent hem till mina föräldrar. Jag har tidigare nämnt att jag skulle flytta, men inte vart eller när. Nu ska ni få veta det. Efter 2,5 år i Göteborg så är det tid för mig att flytta ut. Det har varit en turbulent tid och det är därifrån som mitt beslut att flytta hem till mor och far har kommit. Men jag kommer inte bo hemma några längre tider. Jag har planerat att bo hemma i cirka 6 månader tills jag fått ett jobb så jag får in lite pengar så jag kan skaffa egen bostad.

 

Det kanske låter snålt, eller riktigt fel att flytta hem till mina föräldar. Okej, jag är en aning snål :/. Men hade ni levt som jag har levt i 2,5 år så kan det vara bra att komma hem till mor och far och få någon form av trygghet i vardagen. Troligen så kommer jag tröttna ganska så snabbt på att bo hemma för jag har inte samma frihet som när jag bodde i egen lägenhet.

 

Men det kan vara skönt att få gossa med Hampus lite mer ofta än en helg varannan till var tredje månad.

 

20121208-204029.jpg


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 10th mars 2013
Kategori: My Life