Jag har varit ganska dålig på att blogga de senaste dagarna. Korta inlägg eller knappt något innehåll alls. Just idag har jag haft en väldigt bra anledning till varför jag inte hunnit titta in på bloggen:

 

För de första så var jag extremt seg på morgonen. Vaknar man klockan 7 varje morgon och får dåligt med sömn eller har mardrömmar var och varannan natt så är man ganska så seg på morgnarna. Så jag kom iväg ganska så sent idag men jag var bara en kvart senare på Handelshögskolan än vanligt.

 

 

Handelshögskolans bibliotek är jättefint och verkligen mysigt, MEN (!) man känner sig så malplacerad bland alla människor med en meter hög stapel med böcker och Macbook Pro tillsammans med deras ”snygga” portföljer och trenchcoats. Men så länge jag kommer framåt med mitt exjobb så är jag nöjd.

 

Jag satt bara med Amanda på biblioteket i fyra timmar sen var det dags att åka iväg. Jag hade andra ärenden som faktiskt behövde gå före pluggandet. Idag var det nämligen dags att inhandla dem första flyttkartongerna. När jag flyttade till Göteborg för 2,5 år sedan så packade jag det mesta i Ikea-kassar och plastbackar som mina föräldrar hade plus några resväskor. Alltså har jag knappt några lådor alls att packa i nu. Så det var bara iväg till Shurgard och köpa små flyttlådor till böcker och filmer. Jag har inte så mycket böcker så jag började med ett litet antal lådor.

 

Dagen tar inte slut där, tro inte det! Jag hade bjudit hem Sara och Jonas på fika i eftermiddag så det var bara att röja undan den värsta röran när jag kom hem så vi kunde få plats med koppar, en kanna te och ett fat kanelbullar.

 

Trodde ni min dag var slut nu? Näpp, vid klockan halv sju på kvällen for jag till Järntorget för att träffa min far. Jag skulle låna en borrmaskin av honom. Ni kanske undrar vad jag ska skruva upp i min lägenhet nu när jag bara ska bo kvar ett par veckor? Det tänker jag inte berätta för er. Tyvärr, men det är för min egen säkerhet. Så jag kom inte hem förrän vid halv nio ungefär, ganska trött och där tog min dag slut. Så nu sitter jag i soffan och tittar på ett avsnitt av Planet Earth innan det är dags för sängen. Min underbara säng som har tjänat mig i flera flera år är fortfarande en av mina bästa vänner.

 

Avslutar kvällens inlägg med musikvideon till Yohio’s Heartbreak Hotel. Håller tummarna på lördag för att vi faktiskt kan skicka något vettigt till Eurovision Song Contest i Malmö.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th mars 2013
Kategori: Examensarbete, My Life