Mitt examenarbete börjar gå mig på nerverna på riktigt. Fick tillbaka mitt utkast som jag hade skickat in i fredags och det var alldeles rött. Och inte någonstans fanns det någon form av uppmuntran till att jag hade gjort ett bra jobb, nä, det verkar vara för mycket begärt.  Sen jag fick tillbaka utkastet så har jag varit riktigt grinig. Inte nog med att jag sovit dåligt i natt pga en mardröm så har jag varit otroligt rastlös.

 

Mitt dåliga humör fick mig att kasta min telefon i väggen efter att ha förlorat flera gånger på Quizkampen. Brukar aldrig bli så arg på saker att jag kastar iväg dem. Förutom dem gången jag blev arg på mitt ex efter att han serverade mig komage till middag. Då var jag så arg så att jag kastade en bit bröd på honom. Sen blev jag sjuk dagen efter.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 4th mars 2013
Kategori: Examensarbete