Idag har jag varit ganska så ineffektiv när det kommer till mitt examensarbete. Istället så har jag bakat kanelbullar, diskat en massa och dessutom haft en vän över på middag. Vi har planerat utflyttningsfesten som vi ska ha i mitten på mars. Eftersom vi flyttar ut samtidigt så kändes det som en bra idé att slå ihop våra fester eftersom vi har många gemensamma vänner.

 

Varför bakade jag kanelbullar? För att jag hade lovat en kursare att jag skulle göra kanelbullar tills jag skulle plugga med henne nästa gång. Hon fick ingen kanelbulle när hon köpte sin 7:e/6:e kopp kaffe på 7-Eleven och jag tyckte sund om henne så jag lovade henne att jag skulle baka bullar till henne. Jag har hållit mitt löfte. Nu måste jag bara komma ihåg att ta med dem i morgon 😛

 

Tyvärr så blir det ingen bild eftersom jag glömde ta en bild. Laddar troligen upp en i morgon.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 19th februari 2013
Kategori: Matlagning, My Life