Stressen kryper sig närmare och närmare. I morgon är det inlämnings av utkastet till resultatdelen på rapporten och jag vet inte riktigt vad jag vill redovisa. Alla siffrorna är inmatade och just nu håller jag på att skapa tabeller och diagram till rapporten. Det är meckigare än jag trodde. När jag började tänkte jag  ”hur svårt kan det vara att arbeta med detta programmet?”, men det visade sig att det var nästan stört omöjligt. Handboken jag lånade på biblioteket är inte up-to-date för den versionen av analysprogram som jag använder mig av. Alltså får jag pröva mig fram väldigt mycket för att kunna hitta vad jag vill ha. Sen blir det inte bättre av att analysprogramet är på engelska. Jag är duktig på engelska men detta överstiger min kunskap en liten aning.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th februari 2013
Kategori: Examensarbete