Har nyss startat en film efter att ha kollat på det senaste avsnittet av The Vampire Diaries. Ni kanske undrar varför jag inte tittar på Melodifestivalen. Det är inget kul att titta på Melodifestivalen utan sällskap. Varför har jag inte sällskap? Mina föräldrar har gäster och är därmed mycket upptagna.

 

Så istället för att titta på Melodifestivalen så kollar jag på filmen Flickvänner från förr. Känner att för var dag som närmar sig alla hjärtans dag så blir jag bara mer och mer bitter. Två år i rad så har jag haft någon att fira med men i år så är jag singel för första gången på fyra år. Vad jag kommer göra i år är fortfarande en bra fråga. Troligen kommer jag gräva ner mig i mitt exjobb och försöka få ihop det till inlämningen på fredag i nästa vecka.

 

Bildkälla: SF Anytime


3 Responses to “Melodifestivalen?”

 1. Josefinereceptarie;) Says:

  Samma här, andra året i rad då alla hjärtans dag blir inställt. Vi kör på exjobbet istället och är effektiva! 😉 Nästa år kanske blir bättre.
  Vad menar du med att du ska lämna in det redan 15 feb? :O

 2. Emma Says:

  Ska lämna in utkast på resultatet den 15:e till min handledare.

 3. Josefine Says:

  Oj, resultatet! härligt!

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 9th februari 2013
Kategori: My Life