Det var en riktigt stressig dag igår. Redan på morgonen började kallabaliken. Det var riktigt snabb ryck efter ett samtal till en skolsköterska på en gymnasieskola i Ystad. Så en halvtimma senare så satt jag på bussen mot Ystad för att börja dela ut mina enkäter. Trodde ett tag att enkäten inte skulle bli av och att jag skulle stå med 150 enkäter och inga elever att dela ut den till.

 

Vid halv elva var jag på skolan och vid 13 så var jag färdig. Då gick jag hem till en vän och vi drack te och pratade en massa. Uppdaterade varandra om vad som hade hänt på sista tiden. Vi hade inte setts sedan i somras så vi hade en massa att uppdatera. Låter som att vi är datorer som varit i dvala i 6 månader som behöver en riktig ordentlig uppdatering >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 6th februari 2013
Kategori: My Life