När jag nu ikväll gjorde min dagliga runda på Youtube (kollade vad som är nytt på de kanaler jag prenemurerar på) så hittade jag klippet ovan av Michelle Phan. Det påminner mig om så mycket. Och vad jag borde ha gjort i cirka 6 månader: glömma allt! Men det är inte så lätt. Jag hatar att skriva såhär kryptiskt, men jag vågar och vill inte berätta mer för att jag är så himla rädd att bli dömd. Men det jag borde ha gjort i 6 månader är att starta om. Den starten kommer nog inte komma förrän i slutet av mars när jag ska påbörja min praktik.

 

I nuläget vill jag egentligen bara lägga Göteborg bakom mig, något jag inte kan göra eftersom jag måste vara kvar här tills jag blivit färdig med mitt examensarbete. Vad som händer efter dess berättar jag senare.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 26th januari 2013
Kategori: My Life, Nöjen