I morgon blir det riktig tjejdag. Vad menas då med tjejigt? I mina och Saras och Rias ögon så är tjejigt shopping. Efter att ha levt nästan hela janauri på något som skulle kunna kallas väldigt nära existensminimum så kan vi äntlige shoppa loss på riktigt.

 

Jag ska själv vara ledig från examensarbete i morgon. Det är min framtida plan också, att jag ska jobba som satan i veckorna och roa mig på helgerna, med vänner och familj. Så jag ska starta lördagen på Bagaren och Kocken ute i Härlanda för att införskaffa en eller två stycken jäskorgar till mitt brödbak. Jag börjar bli riktigt seriös när det kommer till mitt brödbak. Surdegskultur, riktig hushållsassistent, jäskorgar… Det börjar gå riktigt utför >_<

 

Bara synen av den här bilden får mig att svettas ^_^

 

På eftermiddagen ska jag möta upp med Sara och Ria i Brunnsparken för att sen göra stan ”osäker” som vi brukar säga i Skåne. Älskar att shoppa i Göteborg. Förutom allt folket då 😉


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th januari 2013
Kategori: Matlagning, My Life, Shopping!