Idag har varit en riktigt fullspäckad dag. Sov bort halva dagen en annan tonåring och sen fick jag för mig att baka. Sagt och gjort, det tog mig 5 timmar att svänga ihop ett litet bröd. Det är ett surdegsbröd som jag troligen kommer lägga upp en bild på i morgon efter skolan.

 

Under tiden som brödet skulle jäsa så passade jag på att städa. Mitt ex är inte sådär värst bra på att städa så jag fick storstäda idag istället. Dessutom så upptäckte jag att fläkten ovanför spisen var ganska så skitig så den fick jag rengöra lite. Känner att mina händer håller på att trilla sönder så torra dem blivit efter allt vatten och rengöringsmedel.

 

Något positivt idag är att trailern till Scener ur ett tonårsliv som har premiär nästan söndag, släpptes idag. Det är en ny serie med William Spetz (lillabloggen) på SVT Humor. Säkert mycket man kommer känna igen sig i. Det är trots allt inte så lång tid sedan jag var tonåring.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 20th januari 2013
Kategori: My Life, Nöjen