I kväll trodde jag att jag skulle bli både knäpp och knasig. Öppnar kranen för att tvätta händerna efter att ha knäckt två ägg till matlagningen och det enda som kommer ur kranen var… två droppar vatten och ett gurglande läte. Men inget vatten. Går in i badrummet och hoppas på bättre lycka där, nope, inget vatten där heller. Jag börjar drabbas av lätt panik för detta innebär att jag kan inte diska, dricka eller ens gå på toaletten. Och värst av allt: jag kunde inte ta mig en dusch eller tvätta av mig sminket som jag hade haft på mig hela dagen.

 

 

Jag började laga middag och insåg att vissa grejer, som att diska av stekpannan efter att ha stekt pannkakor till crêpsen, fick hoppas över. Vatten till tacofärsen fick i nödfall bli lite bubblat vatten som stått i kylen. Ingenting funkade och ju längre tid det gick ju mer panik fick jag. Munnen började kännas torr och känslan att vilja duscha bara växte. Som tur så var vi utan vatten i vara 2 timmar så jag kunde efter middag diska utan disken och ta en dusch.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 18th januari 2013
Kategori: My Life