I många år har jag varit ganska så dålig på att ha en ordentlig vardags-make-up. Det har alltid slutat med mineralfoundation och mascara och inget mer än så. Ibland har jag känt mig lite kreativ och kört på med lite brun ögonskugga eller om jag känner mig riktigt kreativ: någon annan färg än brun.

 

Så i skrivande tillfälle så kollade jag igenom Michelle Phan’s Youtube-kanal efter inspiration. Hennes tutorials är riktigt härliga att titta på. Hon gör det enkelt och oftast lättförståeligt och eftersom hon spelar in ljud och sånt efteråt så blir det aldrig missförstånd, mer än kanske språkliga sådana.

 

Bildkälla

 

Om ni känner att ni vill vara lite kreativa eller ska på maskerad så kolla in Michelle Phan’s kanal på Youtube. Hon har gjort allt från helt vanliga festsminkningar till Disney-prinsessor.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th januari 2013
Kategori: Make up <3, My Life