Igår var jag och min kära mor på bio och såg Berättelsen om Pi. Jag säger en sak: gå och se den! Inte så mycket action men det var helt klart en film som passar mig i tycke och smak. Dessutom så såg vi den i 3D och det gjorde hela bioupplevelsen mycket mer minnesvärd.

 

 

Det som jag nog gillade allra mest med filmen var nog ändå tigern och det förhållande som Pi skapar till denna magnifika tigern. Tänkte hela tiden på mina föräldrars katt Hampus som kan vara en riktig vilde. Ibland när han ligger och spanar på fåglarna i trädgården så brukar vi kalla honom för tiger eftersom han har en ganska så kraftig pälskrage och att han ligger och lurpassar på fåglarna trots att han knappt gömt sig i något buskage.

 

En annan sak som jag blev väldigt imponerad över var personen som spelade Pi. Han är egentligen ingen skådespelare utan amatör och detta var hans första film. Jag kan säga så mycket som att han var helt klart bättre än vissa professionela skådespelare i Hollywood.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 8th januari 2013
Kategori: Nöjen