Det har fått fem dagar sedan det nya året började och jag har fortfarande inte visat er vad jag hade på mig på nyårsafton.

 

I november när en vän till mig var i Göteborg och hälsade på så passade jag på att köpa mig ett nytt fint linne från Vero Moda på Cassels i Nordstan. Det är alltid skönt att ha med sig lite smakråd, speciellt när det kommer till färger för min del. Är riktigt kass på färger om jag ska vara helt ärlig.

 

IMG_1176

 

Jag trivdes riktigt bra i linnet, luftigt och skönt när man blev lite berusad och varm. I övrigt så hade jag det riktigt trevligt. God mat, trevligt sällskap och bra musik mellan varven. Vad annars kan man önska sig? I min familj så firade vi alltid nyår tillsammans men sedan jag och min syster blev äldre och fick respektive så har den traditionen spruckit. 2011 firade jag nyår mer Sara och Jonas i Göteborg.


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 5th januari 2013
Kategori: My Life, Shopping!