Simon’s cat är så grymt gullig! Man känner igen den katten i stort sett alla katter som är innekatter. Dem har lite skit för sig varje dag och sen så går dem och lägger sig och sover bort halva dagen.

 

Jag ger upp att försöka skriva mer än ett inlägg om dagen till bloggen. Det är helt omöjligt att försöka blogga när man är hemma hos sina föräldrar. Än så länge så vet dem inte att jag har en blogg och det ska jag försöka hålla hemligt så länge som möjligt. Den dagen jag flyttar till ny lägenhet, då kanske jag kan få för mig att berätta men kanske inte innan dess.

 

Så fram tills jag åkt hem till Göteborg så får ni stå ut med att uppdateringen kan vara låg. Det finns inte så mycket att göra. Ni hade nog också tyckt att det såg konstigt ut om någon satt och fotade sin middag varje kväll för att berätta för läsarna vad man ätit till middag.

 

Nu måste jag stänga av datorn för jag ska snart åka hem till mina nästkusiner och käka middag. Jag träffar dem ungefär 2-3 gånger per år så då får man inte missa chansen att följa med. Dessutom så lagar deras mamma riktigt god man så det man inte missa i heller för den delen >_<


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 5th januari 2013
Kategori: My Life