Hej fina läsare!

 

Idag händer inte så mycket. Jag sitter hemma hos mina föräldrar. Ingen annan är hemma, inte ens katten för han är hos min syster och hennes pojkvän i Eslöv. Så jag har inte så himla mycket roligt för mig idag. Det enda jag har gjort idag är att cykla ner till apoteket i ösregnet som nästan dränkte mig. Jag hälsade på mina gamla arbetskollegor och handlade bland annat ny nagellacksborttagning.

 

Funderade på att gå på bio med mina föräldrar, eller i alla fall en av dem. Men det är alltid så svårt att gå på bio med sina föräldrar tycker jag. Vi har oftast helt olika stilar när det kommer till bio. Jag är oftast väldigt allsidig men är jag på fel humör så vill jag nästan bara se fantasy-filmer. Det finns däremot en film som jag verkligen vill åak och se. Det är Hitta Nemo i 3D som hade premiär på juldagen.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 27th december 2012
Kategori: My Life, Nöjen