Jaha, då var klockan lite efter åtta på kvällen vilket innebär fyra timmar kvar på 21:e december, världens undergång. Det verkar som att världen trots allt inte kommer gå under i dag. Alltså stämmer nog min teori, maya-kalendern precis som alla andra kalendrar börjar bara om från början. Men vi ska inte ta ut segern i förtid. Det är trots allt fyra timmar kvar på dagen.

 

 

 

00:01 i natt kan vi dra ett djupt andetag för då är det den 22:a december och sist jag kollade så skulle det inte vara något dåligt med den dagen. Jag ska äntligen få träffa mina föräldrar igen. Det är ”bara” 14 dagar sedan jag träffade dem sist men dem har varit i London sen i måndags och att inte ens kunna ringa och prata med dem är liksom en form av seperation.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 21st december 2012
Kategori: My Life