Mina föräldrars katt Hampus är en riktigt liten buse ibland. Och Simon’s Cat illustrerar ganska bra hur både Hampus och mina gudföräldrars katter gör. Hampus klättrar inte i julgranen, det är han alldeles för feg för. Men däremot har han flera jular dragit ned julkulorna och rullat iväg dem och lekt med dem. Därför var vi lite extra noga i år när vi klädde granen: inga julkulor inom kattavstånd.

 

Mina gudföräldrars katter klättrar i granen så därför får dem varje år tjudra granen vid någonting.

 

Hampus brukar också dricka av vattnet från julgransfoten. Far brukar alltid lägga några sockerbitar i vattnet av någon anledning och det tycker katten är riktigt gott. Skulle inte förvåna mig om katten får diabetes en vacker dag. Sen är glittret ett helt annat kapitel, det är så gott att tugga på om man är katt. Skulle inte förvåna mig om katten sket glitter en vacker dag i jul (haha!). >_<

 

Uppdatering: En läsare upptäckte att jag hade lagt in fel videoklipp. Min ursäkt: Youtube ser annorlunda ut än vad det gjorde tidigare. Det tar sin tid att lära sig igen. Som tack så belönas Polli med länk ^_^


4 Responses to “Katter och julgranar”

 1. Polli Says:

  Fast den videon hade ju inget med julgranar att göra? :O

 2. Emma Says:

  Det har den väl visst, en katt som klättrar i granen 😛

 3. polli Says:

  Jag ser en katt som leker på is 😮

 4. Emma Says:

  Konstigt… ska kolla på det.

  Update: Problemet är löst och du har blivit belönad med en länk som tack ^_^

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 16th december 2012
Kategori: Nöjen