Bildkälla

 

Nu kan jag med gott samvete säga att jag sett The Hobbit i år. För alla som gillade Sagan om Ringen: pallra era arslen till bion och se The Hobbit. Samma stil, samma karaktärer som i de tidigare filmerna. Fast Elijah Wood som spelar Frodo Bagger har blivit en helt klart bättre skådespelare än vad han var i Sagan om Ringen-trilogin. Men skådespelaren som spelade Bildo Bagger i Sagan om Ringen är fortfarande med. Men det syns att vissa skådespelare har åldrats en del sedan Sagan om Ringen spelades in men det sänker inte filmens totala betyg.

 

Filmen bjöd på en hel del skratt också. Till exempel var alla dvärgarna var riktigt roliga jämt och ständigt på ett eller annat vid, förutom en som skulle vara herr Muntergök hela tiden >_<

 

Allt som allt: 2 timmar och 50 minuter av film i toppkvalité. Gå och se den om ni inte redan gjort det! Jag såg filmen i 2D för jag kände att 3D kunde vara en aning överskattat när biljetterna redan var ganska dyra.


One Response to “The Hobbit – kan innehålla spoilers!”

  1. Red Little Panda » Blog Archive Says:

    […] sen så blev det jättedimmigt och jag kom bara till att tänka på låten Misty Mountains från The Hobbit. Ni kanske minns inlägget jag skrev tidigare i år om Peter Hollens tolkning av Misty Mountains. […]

Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 15th december 2012
Kategori: Nöjen