Näst sista tentan är klar och jag blev godkänd, med råge. Under hela tre veckor har jag varit jättenervös över denna satans tentan. Mest för att jag trodde att jag inte skulle klara den. Men nu är det konstaterat: jag har klarat tentan! Ungefär såhär såg det ut när jag fick reda på resultatet:

 

Bildkälla

 

Så, nu när näst sista tentan är avklarad så är det bara en enda tenta kvar och sen är jag, förhoppningsvis, tentafri resten av livet. Om jag inte får för mig något så galet som att börja plugga när jag är 40 eller äldre. Då vore jag en aning knasig.

 

Men, nog om tentatjat för ikväll blir det party! En kursare fick en tippenidé om att vi skulle gå ut och ta en drink ikväll, eller ja, det var egentligen en öl men eftersom jag aldrig har gillat öl så får det helt enkelt bli något annat för min del. Som tur så är vi lediga i morgon så det gör inte så himla mycket om jag sover länge (vilket jag verkligen behöver).

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 22nd november 2012
Kategori: Studier