Ikväll händer det! Dagen med stort D har kommit. Ikväll får en lång historia äntligen ett slut! Twilight – Breaking Dawn part 2, det är vad som kommer hända ikväll. Jag kommer åka till Biopalatset med min allra goaste vänner, Sara, Jonas och Johanna från Skåne-land som kommit upp till Göteborg ens ärende för att se Breaking Dawn part 2 med mig. Vi var och såg Eclipse tillsammans i Malmö på Entré.

 

Jag har längtat efter denna dagen i ungefär 14 dagar. Sen jag hämtade ut biljetterna i stort sett. Fram till dess så insåg jag faktiskt inte hur spännande det skulle bli. Men från den sekunden jag fick biljetterna i handen så… ja, jag vet inte hur jag ska beskriva känslan.

 

Hoppas verkligen att den är så bra som jag tror. Fick se inlägg på Facebook av vänner som hade sett den och dem tyckte den var nästan snäppet bättre än dem förra filmerna. Det kan vara lite svårt att toppa den första delen av Breaking Dawn, så dramatisk som den var och så bra dem hade lyckats komprimera den första halvan av boken på två timmar.

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 17th november 2012
Kategori: Nöjen