En mycket trött och något sliten Emma har lyckats bli färdig med en av fyra inlämningsuppgifter på den nuvarande kursen. Idag fick vi en inlämningsuppgift som ska vara inlämnad i morgon. Snäva deadlines är inte min grej precis.

 

Samtidigt som att jag har alla dessa deadlines så har jag dessutom fått strul med min praktik. Kort och gott: apoteket som jag blev tilldelat kunde inte ta emot mig pga. brist på resurser. Sur som en ättiksgurka (kanske till och med så sur som hela flaskan med Perstorps ättika som står i skafferiet) skickar jag två mail till kursansvarig för att reda ut detta på enklaste sättet. Så pauserna under dagens föreläsning har ägnats åt att prata med kursansvarig, ringa andra apotek, osv.

 

Jag gillar verkligen inte när något sånt här händer. Det verkade för bra för att vara sant att få praktik i Lund som bara ligger 50 minuter med buss ifrån min hemstad. Men men, jag har stöd från kursansvarig och från många andra håll så på något sätt måste det lösas.

 

Bildkälla


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 14th november 2012
Kategori: Studier