Mellan allt pluggandet så måste man ju roa sig med något, mitt nöje blir i stort sett alltid antingen Youtube eller något löjligt spel som jag spelar om och om igen tills jag blir trött på det eller sur för att jag alltid förlorar.

 

Ikväll har jag hittat videon ovan av Hyuna. PSY (mannen bakom Gangnam Style) kan ni skymta i början, lika fånig som alltid om ni frågar mig. När jag började se videon så tyckte jag om det väldigt mycket men själva låten påminner mig om någon annan låt, samma bakgrundsbeat och väldigt likt… låten från Fast and the Furiuos; Tokyo Drift med samma namn av Teriyaki Boyz (roligt artistnamn >_<). Men det gör inte Hyuna’s låt sämre. Den är bättre än Teriyaki Boyz’s låt faktiskt. Mycket sötare till en början ^^

 


Lämna en kommentar

Postat av Emma
Datum: 25th oktober 2012
Kategori: Nöjen, Studier